Batman’da ihtiyaç sahiplerinin yüzü güldürülüyor 16 Aralık 2022, 10:43

Batman’da ihtiyaç sahiplerinin yüzü güldürülüyor
Batman’da ihtiyaç sahiplerinin yüzü güldürülüyor
Başta yetim ve muhtaçlar olmak üzere ihtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü vazifesi gören Batman Umut Kervanı, yüzlerce ihtiyaç sahibine kırmızı et yardımında bulunarak yüzünü güldürdü.
Batman Umut Kervanı, kentteki ihtiyaç sahiplerine yardımlarını sürdürüyor. Kurban Bayramı’nın birinci gününden bu yana yardım faaliyetlerine aralıksız devam eden Umut Kervanı, bugün 600’ü aşkın yetim ve ihtiyaç sahibi aileye kırmızı et yardımında bulundu.
Yaptıkları yardım faaliyeti hakkında açıklamalarda bulunan Umut Kervanı gönüllüsü İsmet Ökmen, yetim ve muhtaç ailelerin yüzünü güldürmeye ara vermeden devam ettiklerini söyledi.
Batman’ın her mahallesinde yüzlerce gönüllüleriyle yardım faaliyetlerini yürüttüklerini vurgulayan Ökmen, “Dernek binasına çağırdığımız yüzlerce aileye de et yardımında bulunduk. Doğrudan vekaletle veya aracı usulüyle bizlere ulaşan tonlarca kurban etini muhtaç ailelere ulaştırmak için gayret sarf ettik. Bu yardım çalışmalarımızda bir kez daha şahit olduk ki varlık sahipleri isterse muhtaçların yüzüne tebessüm olabiliyor. Daha fazla yetime, muhtaca umut olmaya herkesi davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
DIĞER HABERLER
-
Bingöl Umut Kervanı, 554 Aileye Umut Oldu
04 Ağustos 2025, 13:24 -
Umut Kervanı Tarsus'ta yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yaptı
04 Ağustos 2025, 09:20 -
Batmanlı kadın umre parasını Gazze'ye bağışladı
30 Temmuz 2025, 16:55 -
Bursluluk parasını ikinci kez Gazze'ye bağışladı
30 Temmuz 2025, 14:28 -
Kahramanmaraş Umut Kervanı yangın bölgesine su yardımında bulundu
28 Temmuz 2025, 17:34 -
Umut Kervanı Bursa'da yangın bölgesinde
28 Temmuz 2025, 11:22 -
Altınlarını satarak Gazze’ye bağışladı
26 Temmuz 2025, 13:36 -
Motosikletini Gazze için bağışladı
25 Temmuz 2025, 15:23 -
Umut Kervanı: Okul zili umutla çalsın
25 Temmuz 2025, 12:48 -
Umut Kervanı Mersin'de ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yaptı
24 Temmuz 2025, 17:37