Diyarbakır Umut Kervanından ihtiyaç sahipleri yararına kermes 16 Aralık 2022, 10:48

Diyarbakır Umut Kervanından ihtiyaç sahipleri yararına kermes
Diyarbakır Umut Kervanından ihtiyaç sahipleri yararına kermes
Diyarbakır Umut Kervanı, ihtiyaç sahibi aileler yararına 10 gün sürecek kermes düzenlendi.
Merkez Sur ilçesi İnönü Bulvarı Dolmuş Durağı Karşısında gerçekleştirilen kermes 10 gün sürecek. Halkın yoğun ilgi gösterdiği kermeste, yöresel yemekler, tatlı çeşitleri, giyim ve aksesuarlar satışa sunuluyor.
Etkinlik ile ilgili açıklamada bulunan Diyarbakır Umut Kervanı Başkanı Şahin Erelçi, elde ettikleri geliri fakir ve muhtaç ailelere ulaştıracaklarını söyledi.
Erelçi, “10 günlük sürecek olan bu kermesi fakir, muhtaç ve mağdur insanlar yararına açmış bulunmaktayız. Kermesten elde edilecek gelirler bizde kayıtlı olup, başvuran mağdur ve muhtaç ailelere ulaştıracağız. Bu amaçla bu kermesi halkımıza açmış bulunmaktayız. Hayırseverlerimiz bize bu noktada katkı ve destek sunmaları halinde İnşallah ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmış olacağız." dedi.
Kermeslerine katkı sunan hayırseverlerin olduğunu söyleyen Erelçi, "Birileri evlerinden kendi yaptıkları yemeklerle katkı sunarken kimi hayırsever de buradan o yemekleri alarak kermese katkı sunuyorlar. Bazı esnaf kardeşlerimiz de eşya vererek katkı sunuyor." İfadelerini kullandı.
DIĞER HABERLER
-
Batmanlı kadın umre parasını Gazze'ye bağışladı
30 Temmuz 2025, 16:55 -
Bursluluk parasını ikinci kez Gazze'ye bağışladı
30 Temmuz 2025, 14:28 -
Kahramanmaraş Umut Kervanı yangın bölgesine su yardımında bulundu
28 Temmuz 2025, 17:34 -
Umut Kervanı Bursa'da yangın bölgesinde
28 Temmuz 2025, 11:22 -
Altınlarını satarak Gazze’ye bağışladı
26 Temmuz 2025, 13:36 -
Motosikletini Gazze için bağışladı
25 Temmuz 2025, 15:23 -
Umut Kervanı: Okul zili umutla çalsın
25 Temmuz 2025, 12:48 -
Umut Kervanı Mersin'de ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yaptı
24 Temmuz 2025, 17:37 -
Umut Kervanı yangın bölgesinde: Yangına müdahale eden ekiplere beslenme desteği
24 Temmuz 2025, 17:01 -
Umut Kervanı Eskişehir 'de yardım çalışmalarını sürdürüyor
23 Temmuz 2025, 10:12