Erzurum Umut Kervanından cilt kanseri Salih'e yardım 16 Aralık 2022, 10:46

Erzurum Umut Kervanından cilt kanseri Salih'e yardım
Erzurum Umut Kervanından cilt kanseri Salih'e yardım
Erzurum’un Aziziye ilçesinde çocukları cilt kanseri olan muhtaç aileye, Erzurum Umut Kervanı yardım eli uzattı.
Erzurum’un Aziziye ilçesine bağlı Aşağı Yenice köyünde ikamet eden İğneci ailesinin 8 yaşındaki çocukları Salih İğneci, 6 yıldır yüzündeki cilt kanseri nedeniyle büyük mağduriyet yaşıyor.
İğneci ailesinin yaşadığı dramın sosyal medyada gündem olmasının ardından bazı hayırseverler Umut Kervanı yetkilileriyle irtibata geçerek yardım sözü verdi.
Erzurum Umut Kervanından bir heyet İğneci ailesini ziyaret ederek ailenin hem mobilya, çocuk odası benzeri ihtiyaçlarını karşıladı hem de hayırsever bir kişinin küçük Salih'in sağlık masraflarını karşılayacağını söyledi.
Erzurum Umut Kervanı yetkililerinden Murat Demir, ziyarette yaptığı açıklamada, mağdur ailenin durumunda sosyal medyada haberdar olduklarını söyledi.
Bu duruma duyarsız kalmadıklarını ve ailenin yerini tespit ettiklerini söyleyen Demir, "Salih, 2 yaşından beri cilt kanseri hastası. Defalarca Ankara'ya tedaviye gitmiş. Doktorların yazdığı bir ilacın kendisine iyi geleceği belirtilmiş. İlacı kullanıp yaralar iyileştikten sonra kardeşimize yüz nakli yapılacak inşallah."
Demir, "Hayırsever Rıdvan Taştimur, Adana'daki Umut Kervanı aracılığıyla bizimle iletişime geçti ve Salih'in sağlık masraflarını karşılayacağını söyledi. Rıdvan beye teşekkür ediyoruz. Allah kendisinden razı olsun." ifadelerini kullandı.
Demir, daha fazla muhtaç aileyi ulaşmak için hayırseverlerden yardımlarını eksik etmemelerini istedi.
Baba İdris İğneci ise büyük bir sevinç içerisinde olduğunu belirterek hayırsever Rıdvan Taştimur ile Umut Kervanı yetkililerine teşekkür etti.
DIĞER HABERLER
-
Batmanlı kadın umre parasını Gazze'ye bağışladı
30 Temmuz 2025, 16:55 -
Bursluluk parasını ikinci kez Gazze'ye bağışladı
30 Temmuz 2025, 14:28 -
Kahramanmaraş Umut Kervanı yangın bölgesine su yardımında bulundu
28 Temmuz 2025, 17:34 -
Umut Kervanı Bursa'da yangın bölgesinde
28 Temmuz 2025, 11:22 -
Altınlarını satarak Gazze’ye bağışladı
26 Temmuz 2025, 13:36 -
Motosikletini Gazze için bağışladı
25 Temmuz 2025, 15:23 -
Umut Kervanı: Okul zili umutla çalsın
25 Temmuz 2025, 12:48 -
Umut Kervanı Mersin'de ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yaptı
24 Temmuz 2025, 17:37 -
Umut Kervanı yangın bölgesinde: Yangına müdahale eden ekiplere beslenme desteği
24 Temmuz 2025, 17:01 -
Umut Kervanı Eskişehir 'de yardım çalışmalarını sürdürüyor
23 Temmuz 2025, 10:12