Muş Umut Kervanı ihtiyaç sahibi onlarca çocuğu giydirdi 16 Aralık 2022, 10:48

Muş Umut Kervanı ihtiyaç sahibi onlarca çocuğu giydirdi
Muş Umut Kervanı ihtiyaç sahibi onlarca çocuğu giydirdi
Umut Kervanı Muş temsilciliği, “Yetim Giydirme Projesi” kapsamında, yetim ve muhtaç çocukların kış aylarında üşümemesi için onlarca çocuğu giydirdi.
Türkiye ve dünya genelinde farklı projelere imza atarak hayırseverler ile yetim ve muhtaçlar arasında köprü olan Umut Kervanı Vakfı’nın, “Yetim Giydirme Projesi” kapsamında yaptığı çalışmalar, toplumda takdirle karşılanıyor.
Kentte yaptığı hayırlı faaliyetlerle dikkatleri üzerine çeken Muş Umut Kervanı, hasta olan Furkan Duran adlı bir hayırseverin yaptığı yardımlarla onlarca yetim çocuğu giydirdi.
Bir mağazada düzenlenen programda, yetim çocuklar kışlık elbiselerini gönüllerince seçerek aldılar. Yetim çocukların sevinçleri, görenleri duygulandırdı.
Yapılan çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Umut Kervanı Vakfı Muş Temsilcisi Bülent Balkaya, hasta Furkan Duran isimli hayırseverin verdiği yardımlarla onlarca yetim çocuğu giydirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Balkaya, “Avrupa’da faaliyet yürüten uluslararası yardım kuruluşu olan Yetim Eli aracılığıyla Avrupa’da ikamet eden ve şu an hasta olan Furkan Duran kardeşimizin katkısıyla bu gün Muş’ta onlarca yetim çocuğu giydirdik. Buraya gelen yetim çocuklarımız güzel temennilerle buradan ayrılıp, kendilerine yardımda bulunan hasta kardeşimize dua ettiler. Katkı sunan diğer bütün kardeşlerimize de teşekkür ediyorum. Tabi bunu Muş Umut Kervanı aracılığıyla yapıyoruz. Kurban Bayramında da 300 yetim çocuğu kardeşimizi giydirmiştik. Yardımlarımız devam edecektir.” dedi.
Kışlık elbise yardımını alan yetim çocuklar ise, kendilerine yardımda bulunan ve hasta olan Furkan Duran’ın şifa bulması için dua ve niyazda bulundular. Mağazadaki vatandaşlar ise böylesi güzel bir faaliyet için Umut Kervanı Muş temsilciliğine ve Avrupa’da faaliyet gösteren Yetim Eli’ne teşekkür ederek, başarıların devamını dilediler.
DIĞER HABERLER
-
Umut Kervanı Mısır'dan Gazze'ye insani yardım tırlarını yola çıkardı
18 Şubat 2025, 10:07 -
Minik kalplerden kumbara dolusu umut
17 Şubat 2025, 16:27 -
Umut Kervanı Vakfı'ndan yeni projeler ve hedefler
17 Şubat 2025, 10:28 -
Bingöllü esnaf bir aylık gelirini Gazze'ye bağışladı
17 Şubat 2025, 10:23 -
Umut Kervanı Bursa'da arama kurtarma ekibi kurdu
14 Şubat 2025, 10:47 -
Tarsus Umut Kervanı’ndan Berat Kandili’nde gıda yardımı
14 Şubat 2025, 10:44 -
Umut Kervanı'ndan Cizre'de Beraat Kandili vesilesiyle muhtaç ailelere yardım
14 Şubat 2025, 10:40 -
Bitlis'te Beraat Kandili vesilesiyle onlarca aileye yardımda bulunuldu
14 Şubat 2025, 10:36 -
Umut Kervanı Bingöl’de arama kurtarma ekibi kurdu
14 Şubat 2025, 10:30 -
STK'lar: Gazze için yardım seferberliği devam etmeli
12 Şubat 2025, 14:10