Umut Kervanı İskenderun'da çocuklara bayram harçlığı dağıttı 16 Aralık 2022, 10:47

Umut Kervanı İskenderun'da çocuklara bayram harçlığı dağıttı
Umut Kervanı İskenderun'da çocuklara bayram harçlığı dağıttı
Yıl boyunca yardım faaliyetlerini sürdüren Umut Kervanı, çalışmalarına Ramazan Bayramı öncesinde de devam ediyor.
"Hayat Birlikte Güzel" sloganıyla Ramazan ayı yardımlarına devam eden Umut Kervanı Vakfı, birçok il, ilçe ve beldede yardım çalışmalarını sürdürüyor.
Yapılan yardım çalışması hakkında bilgi veren Adana Umut Kervanı Derneği Başkan Yardımcısı Cevdet Dizlek, "İskenderun'da fakir ve ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ve öğrencilerimize bayram harçlığı dağıttık. Coronavirüs nedeniyle çocuklar yardıma daha çok muhtaç oldular. Babalarının çalışamaması, kısıtlamalarından dolayı dışarı çıkamaması ve bayramlık alamamaları çocuklarda bir üzüntüye neden oluyor. Bizler de elimizden geldiği ve hayırseverlerimizin katkılarıyla, yardımlarımıza devam etmeye çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.
Hayırseverlerin desteğiyle topladıkları yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Umut Kervanı, ayrıca il ve ilçelerdeki onlarca muhtaç aileye Ramazan gıda kolisi dağıttı.
DIĞER HABERLER
-
Kahramanmaraş Umut Kervanı yangın bölgesine su yardımında bulundu
28 Temmuz 2025, 17:34 -
Umut Kervanı Bursa'da yangın bölgesinde
28 Temmuz 2025, 11:22 -
Altınlarını satarak Gazze’ye bağışladı
26 Temmuz 2025, 13:36 -
Motosikletini Gazze için bağışladı
25 Temmuz 2025, 15:23 -
Umut Kervanı: Okul zili umutla çalsın
25 Temmuz 2025, 12:48 -
Umut Kervanı Mersin'de ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yaptı
24 Temmuz 2025, 17:37 -
Umut Kervanı yangın bölgesinde: Yangına müdahale eden ekiplere beslenme desteği
24 Temmuz 2025, 17:01 -
Umut Kervanı Eskişehir 'de yardım çalışmalarını sürdürüyor
23 Temmuz 2025, 10:12 -
Umut Kervanı'ndan Batman'da 2025'in ilk yarısında binlerce aileye destek
21 Temmuz 2025, 10:30 -
Şanlıurfalı kuzenlerden Gazze’ye anlamlı destek
17 Temmuz 2025, 13:34