Umut Kervanı'ndan Adıyaman'daki hayırseverlere çağrı 29 Ekim 2024, 10:41

Adıyaman Umut Kervanı Başkanı Mehmet Alan, 6 Şubat depreminden bu yana konteyner kentlerde yaşayan depremzedelerin yaklaşan kış nedeniyle unutulmaması gerektiği çağrısında bulundu.
Deprem sonrası yetim ve öksüzlerin yanı sıra muhtaç aile sayısının da arttığına dikkat eken Adıyaman Umut Kervanı Başkanı Mehmet Alan, hayırseverlerin bugüne kadar yaptıkları yardımlarına devam etmelerini istedi.
Alan hayırseverlere çağrıda bulunarak, "Umut Kervanı olarak Adıyaman'da ihtiyaç sahipleriyle hayırseverler arasında köprü olmaya çalışıyoruz. Özellikle 6 Şubat depreminden bu yana depremzedelerin ihtiyaçlarını hayırseverlerimizin destekleriyle karşılamaya çalışıyoruz. Malumunuz, Adıyaman yaşadığı büyük bir yıkımdan dolayı büyük bir şantiye alanına dönüşmüştür. Ev kiraları, hayat pahalılığı, ekonomik şartlar büyük bir mağduriyete sebep olmaktadır. Depremde anne ve babasını, yakınlarını kaybeden özellikle yetim ve öksüz çocuklar başta olmak üzere mağdur kardeşlerimize yardıma devam edebilmek için hayırseverlerden ihtiyaç sahibi depremzede kardeşlerini yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Allah razı olsun." dedi.
DIĞER HABERLER
-
Altınlarını satarak Gazze’ye bağışladı
26 Temmuz 2025, 13:36 -
Motosikletini Gazze için bağışladı
25 Temmuz 2025, 15:23 -
Umut Kervanı: Okul zili umutla çalsın
25 Temmuz 2025, 12:48 -
Umut Kervanı Mersin'de ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yaptı
24 Temmuz 2025, 17:37 -
Umut Kervanı yangın bölgesinde: Yangına müdahale eden ekiplere beslenme desteği
24 Temmuz 2025, 17:01 -
Umut Kervanı Eskişehir 'de yardım çalışmalarını sürdürüyor
23 Temmuz 2025, 10:12 -
Umut Kervanı'ndan Batman'da 2025'in ilk yarısında binlerce aileye destek
21 Temmuz 2025, 10:30 -
Şanlıurfalı kuzenlerden Gazze’ye anlamlı destek
17 Temmuz 2025, 13:34 -
Rüyasında Gazze'yi gördü, umre parasını bağışladı
12 Temmuz 2025, 11:51 -
Umut Kervanı Mersin Derneği'nden ihtiyaç sahiplerine gıda ve et desteği
10 Temmuz 2025, 15:49