Umut Kervanı'ndan Berat Gecesi'nde yardımlaşma ve dayanışma çağrısı 06 Mart 2023, 13:21

Depremzedelere yönelik yapılan yardım çalışmaları kapsamında Malatya'da bulunan Umut Kervanı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran, Berat Gecesi vesilesiyle yardımlaşma ve dayanışma çağrısında bulunarak zorlukların üstesinden birlikte gelinebileceğini vurguladı.
Şaban ayının 15'inci gecesinde ihya edilen Berat Gecesi münasebetiyle İLKHA muhabirine konuşan Kurtaran, bir taraftan manevi mevsimin güzelliklerini yaşarken diğer taraftan da yüzyılın felaketi ile karşı karşıya kalan bir bölgede çalışma yaptıklarını ifade etti.
Umut Kervanı olarak bir yandan maneviyatı yaşarken diğer yandan da üye ve gönüllüleriyle depremzedelere yardımcı olmanın mücadelesi içerisinde olduklarını hatırlatan Kurtaran, "Bugün Şaban ayının 15'inci günü olan Berat Gecesi. Rabbim Berat Gecesi'ni tüm ümmet için hayırlara vesile kılsın. Bir daha böyle bir musibeti ne İslam ümmetine ne de insanlığa göstermesin. Musibet gerçekten büyük. Dua ederek yardımlaşma ve dayanışmaya çağırıyoruz. Yardımlaşma ve dayanışma ile birlikte tüm sorunların üstesinden geleceğiz inşallah." dedi.
DIĞER HABERLER
-
Batmanlı kadın umre parasını Gazze'ye bağışladı
30 Temmuz 2025, 16:55 -
Bursluluk parasını ikinci kez Gazze'ye bağışladı
30 Temmuz 2025, 14:28 -
Kahramanmaraş Umut Kervanı yangın bölgesine su yardımında bulundu
28 Temmuz 2025, 17:34 -
Umut Kervanı Bursa'da yangın bölgesinde
28 Temmuz 2025, 11:22 -
Altınlarını satarak Gazze’ye bağışladı
26 Temmuz 2025, 13:36 -
Motosikletini Gazze için bağışladı
25 Temmuz 2025, 15:23 -
Umut Kervanı: Okul zili umutla çalsın
25 Temmuz 2025, 12:48 -
Umut Kervanı Mersin'de ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yaptı
24 Temmuz 2025, 17:37 -
Umut Kervanı yangın bölgesinde: Yangına müdahale eden ekiplere beslenme desteği
24 Temmuz 2025, 17:01 -
Umut Kervanı Eskişehir 'de yardım çalışmalarını sürdürüyor
23 Temmuz 2025, 10:12