Umut Kervanı Vakfı Bursa’da resim sergisi açtı 16 Aralık 2022, 10:44

Umut Kervanı Vakfı Bursa’da resim sergisi açtı
Umut Kervanı Vakfı Bursa’da resim sergisi açtı
Umut Kervanı Vakfı, Ramazan ayının son günlerinde dünya genelinde Müslümanların yaşadığı sıkıntılar ve Vakfın yardım yaptığı ülkelerde çekilmiş fotoğraflardan oluşan bir sergi açtı.
Umut Kervanı Vakfı, Bursa Ulu Camii avlusunda düzenlediği resim sergisiyle Müslümanların yaşadığı zulme ve uygulanan sıkıntılara dikkat çekti.
Allah’a hakkıyla kul olabilmek ve evrensel kardeşlik bilinciyle, dünyanın her yerinde hak ve hakikatin; adalet ve iyiliğin; insanca yaşamanın önündeki engelleri kaldırmak için, din, dil, ırk ve mezhebine bakmaksızın her nerede olursa olsun zulme uğramış ya da başka sebeple muhtaç duruma düşmüş insanlara ihtiyaç duydukları iyilik ve insani yardımı ulaştırmak misyonuyla yola çıkan Umut Kervanı Vakfı, Bursa’da vatandaşları bilgilendirmek adına yaptıkları çalışmalar hakkında bir resim sergisi açtı.
Sergi ile ilgili İLKHA muhabirine konuşan Bursa Umut Kervanı Başkan Yardımcısı Rahmetullah Durgun, “Bursa Umut Kervanı olarak Bursa Ulu Camii bahçesinde yapmış olduğumuz faaliyetlerle alakalı resim- fotoğraf sergisi ve tanıtım standı açmış bulunmaktayız.” dedi.
“Amacımız yapmış olduğumuz faaliyetleri halka tanıtmak”
Durgun, “Amacımız yapmış olduğumuz faaliyetleri halka tanıtmak ve göstermektir. Tüm Bursalı hemşerilerimizi sergiye davet ediyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmalarımızı yakından görsünler. Yurt içi ve yurt dışı olmak üzere geniş yelpazede çalışmalarımız var. Özelde Bursa için yüzlerce aileye gıda, giyim ve kira yardımlarında bulunduk. Özellikle ekonomik sıkıntı malumdur. İhtiyaç sahibi aileler fazlalaşıyor. Standa yoğun bir ilgi var. Vatandaşlar geliyor sorular soruyor. Katkı sunmak için bize danışıyor ve bize ulaşıyorlar.” diye konuştu.
Resim sergisinin haftaya Cumartesi günü 15 Temmuz Meydanında devam edeceği kaydedildi.
DIĞER HABERLER
-
Umut Kervanı, yatalak yaşlı kadına umut oldu
10 Ekim 2025, 11:28 -
Kumbarasında biriktirdiği paraları Gazze'ye bağışladı
10 Ekim 2025, 11:23 -
Batman'da Umut Kervanı'nın muhtaçlara yönelik "hayır kermesi" başlıyor
09 Ekim 2025, 12:20 -
Umut Kervanı, Bingöl’de 512 aileye yardım ulaştırdı
08 Ekim 2025, 13:52 -
Bingöllü esnaf 7 Ekim'de elde edilecek tüm geliri Gazze'ye bağışlayacağını açıkladı
08 Ekim 2025, 11:31 -
Umut Kervanı, Doğubayazıt’ta kırmızı et yardımında bulundu
08 Ekim 2025, 11:29 -
Hayırda yarışanlar: Biri motosikletini biri bisikletini Gazze'ye bağışladı
07 Ekim 2025, 15:59 -
Van’da yetim ve ihtiyaç sahipleri yararına kermes
07 Ekim 2025, 11:07 -
Yaşlı teyzeden Gazze'ye anlamlı destek
06 Ekim 2025, 15:25 -
Batman'da çift, düğün yemek parasını Gazze'ye bağışladı
01 Ekim 2025, 10:38