Umut Kervanı Vakfı yetim kardeşlerin yüzlerini güldürdü 16 Aralık 2022, 10:47

Umut Kervanı Vakfı yetim kardeşlerin yüzlerini güldürdü
Umut Kervanı Vakfı yetim kardeşlerin yüzlerini güldürdü
İstanbul'da, Umut Kervanı Vakfı, ablaları evleneceği için düğünde giyecekleri yeni elbiseleri olmayan 3 kardeşe, takım elbise alarak mutluluklarına ortak oldu.
İstanbul'da, 4 yetim kardeşin en büyükleri olan ablalarının evleneceği ancak kardeşlerin maddi imkânsızlıklar sebebiyle yeni elbise alamayacakları haberini alan Umut Kervanı, yetimlerin sevinçlerine ortak olmak için 3 kardeşe takım elbise alarak yüzlerini güldürdü.
Yapılan yardım ile ilgili konuşan Umut Kervanı Vakfı Genel Merkez Temsilcisi Mehmet Şirin Güneş, "Zaman zaman yardım ulaştırdığımız 4 yetimi olan ailelerimizden birisisi bizi aradı. En büyük çocukları olan genç kızlarını evlendireceklerini ancak diğer küçük çocukları için giyim ihtiyaçları olduğunu söylediler. Biz de çocuklarımız mahzun olmasın diye hiç vakit kaybetmeden durumu sosyal medya hesaplarımızdan duyurduk. Allah razı olsun… hayırseverlerimizden de güzel dönüşler oldu. Ardından çocuklarımızı mağazaya götürerek düğünde giymeleri için takım elbise, kundura, gömlek ve kravat alarak sevinçlerine ortak olduk." dedi.
DIĞER HABERLER
-
Malatya'da Kur'an kursu öğrencilerinden Gazze'ye anlamlı bağış
14 Mart 2025, 15:38 -
Minik yüreklerden anlamlı bağış
13 Mart 2025, 10:21 -
Akçakale Umut Kervanı'ndan ihtiyaç sahibi ailelere ekmek dağıtımı
13 Mart 2025, 09:44 -
Batman'da onlarca aileye Ramazan kolisi dağıtıldı
11 Mart 2025, 14:10 -
Umut Kervan Malatya'da ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmadı
11 Mart 2025, 14:07 -
Umut Kervanı Hatay'da ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmadı
11 Mart 2025, 12:24 -
Bingöl'de çocuklar Gazze'ye umut kumbaraları bağışlıyor
11 Mart 2025, 11:07 -
Küçük Tuana, kumbarasındaki harçlığını Gazze’ye bağışladı
10 Mart 2025, 11:58 -
Umut Kervanı'ndan Eskişehir'de Ramazan yardımları
10 Mart 2025, 11:53 -
Siirt'te Umut Kervanı gönüllüleri iftara yetişemeyenlere iftarlık ve su ikramında bulundu
08 Mart 2025, 10:54