Umut Kervanı yetim ve muhtaç aileler yararına kermes düzenledi 11 Kasım 2024, 09:38

Umut Kervanı, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde yetim ve muhtaç aileler yararına bir hafta devam edecek kermes açtı.
Giyim ve çeşitli yiyeceklerin bulunduğu kermes otogar önünde hayırseverlerin katkılarını sunmak için bir hafta boyunca devam edecek. Gönüllülük esasına göre evlerinde yaptıkları yemekleri kermese katkı sunmak amacıyla getiren vatandaşlar, Allah rızasını umduklarını kaydetti.
Kadın ve erkekler için ayrı ayrı kurulan stantlarda vatandaşlar rahat bir şekilde alış veriş yapabiliyor. Açılan kermes hakkında bilgi veren Kahta Umut Kervanı Başkanı Mehmet Sivil, "Yetim ve fakir aileler için açtığımız kermesimiz 7 gün sürecek. Burada bulunan bütün kardeşlerimiz gönüllü olarak hizmet etmektedir. Rabbim destekte bulunan, burada hizmet eden bütün kardeşlerimizden razı olsun. Otogar önünde bulanan kermesimize tim kardeşlerimizi davet ediyorum." ifadelerini kullandı.
Kermese katılan vatandaşlar, yetim ve muhtaç aileler yararına açılan kermese katılmaktan memnun olduklarını, bu hayırlı hizmette emeği geçenlere teşekkür ettiler.
DIĞER HABERLER
-
Umut Kervanı, Kahramanmaraş’ta öğrencilere kırtasiye desteği sağladı
13 Eylül 2025, 09:54 -
Umut Kervanı’ndan Van’da onlarca öğrenciye kırtasiye desteği
12 Eylül 2025, 15:11 -
Umut Kervanı Diyarbakır’da yüzlerce öğrenciye kırtasiye desteği verdi
11 Eylül 2025, 13:34 -
4 kardeş yardım kuruluşu Afganistan'da depremzedelerin yardımına koştu
11 Eylül 2025, 13:30 -
Umut Kervanı Konya'da onlarca aileye yardımda bulundu
11 Eylül 2025, 11:03 -
Balıkesir’de Umut Kervanı, ihtiyaç sahibi çocuklara kırtasiye desteği sağladı
11 Eylül 2025, 10:55 -
Şanlıurfa’da ihtiyaç sahibi çocuklara kırtasiye desteği
11 Eylül 2025, 10:50 -
Umut Kervanı'ndan ihtiyaç sahibi aile için yardım çağrısı
11 Eylül 2025, 10:47 -
Bursa Umut Kervan'ından yüzlerce ihtiyaç sahibi öğrenciye kırtasiye desteği
09 Eylül 2025, 16:09 -
Umut Kervanı Batman'da yüzlerce öğrenciye kırtasiye yardımı yaptı
08 Eylül 2025, 17:50