Van Umut Kervanı muhtaç ailelere mobilya yardımında bulundu 16 Aralık 2022, 10:46

Van Umut Kervanı muhtaç ailelere mobilya yardımında bulundu
Van Umut Kervanı muhtaç ailelere mobilya yardımında bulundu
Yaptığı hayırlı faaliyetlerle tanınan Van Umut Kervanı, hayırseverler tarafından kendilerine verilen mobilyaları muhtaç ve yetim ailelere ulaştırarak, zengin ile fakir arasındaki köprü görevini yerine getirdi.
Vakfın Tespit Komisyonu tarafından daha önce evleri tespit edilmiş ve mobilya ihtiyacı olan içlerinde Afganistan uyruklu muhacirlerin de bulunduğu ailelere çekyat, kanepe, yatak, battaniye ve kilim gibi malzemeleri ulaştıran Van Umut Kervanı, yaptıkları hayırlı işlerden memnun olduklarını dile getirerek, hayırsever vatandaşlara teşekkür ettiler.
Van Umut Kervanı binası önünde araca yükledikleri malzemeleri muhtaç ailelere ulaştıracaklarını belirten Van Umut Kervanı Tespit Komisyonu Başkanı Sait Koç, yaklaşık 10-11 aileye koltuk, beyaz eşya, halı gibi evin ihtiyacı olan malzemeleri götürüp teslim edeceklerini belirtti.
Koç, "Evinde kullanmadığı eşyası olan vatandaşlarımız varsa, bu eşyaları Van Umut Kervanına ulaştırmaları durumunda, bizler de bu eşyaları fakir ve muhtaçlara ulaştırılacağız inşallah. Bu hayırlı hizmete katkı sunan herkesten Allah razı olsun." dedi.
DIĞER HABERLER
-
İmam hatip öğrencilerinden Gazze'ye anlamlı destek
18 Nisan 2025, 13:56 -
Hayırsever fırıncıdan örnek davranış
18 Nisan 2025, 10:05 -
Umut Kervanı Doğubayazıt'ta ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzattı
18 Nisan 2025, 10:01 -
Ramanlı kardeşlerden Gazze'ye anlamlı yardım
17 Nisan 2025, 10:34 -
Ankaralı hayırsever elektrikli bisikletini Gazze'ye bağışladı
17 Nisan 2025, 10:28 -
Katledilen her çocuğun kanında parmağımız olmasın
17 Nisan 2025, 10:19 -
Mardin’de minikler kumbaralarındaki paralarını Gazze’ye bağışladı
16 Nisan 2025, 09:56 -
Vanlı hayırseverlerden Gazze'ye arsa ve araç bağışı!
15 Nisan 2025, 11:51 -
Hayırsever esnaf iki günlük kazancını Gazze'ye bağışladı
15 Nisan 2025, 09:29 -
Mersinli hayırsever motosikletini Gazze'ye bağışladı
15 Nisan 2025, 09:23