Yetim ve muhtaç çocuklara bayram sevinci: Umut Kervanı’ndan anlamlı destek 22 Mart 2025, 12:19

Umut Kervanı Tarsus Derneği, Ramazan Bayramı öncesinde ilçedeki yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık kıyafet desteğinde bulundu.
Mersin'in Tarsus ilçesinde, yardımlar sayesinde çocuklar, bayramı yeni kıyafetleriyle karşılamanın sevincini şimdiden karşılarken, yüzlerindeki mutluluk görülmeye değerdi.
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Umut Kervanı Tarsus Derneği Başkanı Ziya Bayık, şu ifadeleri kullandı:
"Umut Kervanı olarak Tarsus'ta Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala, yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklarımızı giydirdik, elhamdülillah. Rabbim, bu hayırlara vesile olan tüm kardeşlerimizden razı olsun. Onların yüzüne birer gülücük oldunuz, mutluluklarına ortak oldunuz. Rabbim dünya ve ahiret sıkıntılarınızı gidersin inşallah. Allah’a emanet olunuz."
Dernek yetkilileri, yapılan yardımların hayırseverlerin desteğiyle gerçekleştirildiğini belirterek, toplumun tüm kesimlerini bu tür iyilik hareketlerine katkıda bulunmaya davet etti.
Bayram sevincini çocuklarla paylaşmak isteyenler için Umut Kervanı, benzer çalışmalarına devam edeceklerini duyurdu.
DIĞER HABERLER
-
Kahramanmaraş Umut Kervanı yangın bölgesine su yardımında bulundu
28 Temmuz 2025, 17:34 -
Umut Kervanı Bursa'da yangın bölgesinde
28 Temmuz 2025, 11:22 -
Altınlarını satarak Gazze’ye bağışladı
26 Temmuz 2025, 13:36 -
Motosikletini Gazze için bağışladı
25 Temmuz 2025, 15:23 -
Umut Kervanı: Okul zili umutla çalsın
25 Temmuz 2025, 12:48 -
Umut Kervanı Mersin'de ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yaptı
24 Temmuz 2025, 17:37 -
Umut Kervanı yangın bölgesinde: Yangına müdahale eden ekiplere beslenme desteği
24 Temmuz 2025, 17:01 -
Umut Kervanı Eskişehir 'de yardım çalışmalarını sürdürüyor
23 Temmuz 2025, 10:12 -
Umut Kervanı'ndan Batman'da 2025'in ilk yarısında binlerce aileye destek
21 Temmuz 2025, 10:30 -
Şanlıurfalı kuzenlerden Gazze’ye anlamlı destek
17 Temmuz 2025, 13:34